Sestry z kouřové sauny s debatou

Smoke Sauna Sisterhood with debate

Dokument • Estonsko • 2023

89 min

České titulky

Přístupnost od 18 let

den
Středa

datum
21. 2. 2024

čas
18:30


Fascinující pocta kouřové sauně, místu protkanému tradicemi, oslava ženské sounáležitosti i svébytný očistný rituál.

Po filmu proběhne debata se zpěvačkou a performerkou Ridinou Ahmedovou, autorkou podcastu Sádlo a zakladatelkou platformy Moje tělo je moje. Moderátorkou debaty bude editorka a moderátorka Radia Wave Barbora Šichanová.

Ridina Ahmedová – hostka
Ridina Ahmedová je zpěvačka, performerka a autorka. Vedle sólových koncertů je spolu s Petrem Tichým součástí oceňovaného dua HLASkontraBAS – nominace na cenu Anděl 2016. Vydala sólové CD Hlasem, za svůj sólový koncertní projekt s projekcí Hlasokraj získala v roce 2006 cenu Next wave jako objev roku. Založila a vede Hlasohled – centrum pro práci s lidským hlasem, které už 16 let nabízí konference, semináře a workshopy pod vedením významných zahraničních hudebníků a lektorů. Je autorkou úspěšného podcastu o bodyshamingu Sádlo na ČRO Radio Wave a zakladatelkou platformy Moje tělo je moje.

Barbora Šichanová – moderátorka
Podílela se na vzniku podcastového projektu Českého rozhlasu o intimitě a sexu Zhasni!, který získal v roce 2019 ocenění v kategorii Nejlepší podcast veřejné služby mediální skupiny Active Radio.
Podílí se na přípravě a dramaturgii nových pořadů a podcastů pro Český rozhlas.
Je autorkou pořadu o lásce, intimitě a vztazích Kvér.



Další termíny
Koupit

Další představení