Arc of Aleutia, Springtide, Window

Arc of Aleutia, Springtide, Window

Dokument • USA • 2022

50 min

Originální verze

Přístupnost od 12 let

den
Pátek

datum
25. 11. 2022

čas
17:50


Arc of Aleutia: (Originální znění)
Sníh, led a kluci vopálený z Austrálie hoblují vlny kdesi u Aljašky. Tak pohodový cold water surfing tu dlouho nebyl! Atmosféra jak v Sydney na Bondi beach.

Snow, ice and bunch of guys from Australia are charging waves somewhere off Alaska. Cold water surfing hasn't been this cool in a long time! Atmosphere like in Sydney on Bondi beach.

Springtide: (Originální znění s anglickými titulky)
V rybářské vesnici v Bengálském zálivu žije skupina mladých Barmánců svůj šťastný život se zvláštním koníčkem: surfováním. Jsou první a jediní. Mezitím v Rangúnu někdo začíná stavět první desku z týkového dřeva, symbol pro budoucí generace, která prolomí status quo. Mezinárodně oceňovaný krátký film.

In a fishing village in the Bay of Bengal, a group of young Burmese men live their happy life with a special hobby: surfing. They are the first and the only ones. Meanwhile, in Rangoon, someone starts building the first teak board, a symbol for future generations to break the status quo. An internationally acclaimed short film.

Window: (Originální znění s anglickými titulky)
Krátký film, vítěz loňského ročníku London surf film festivalu. Intenzivní sonda do anglického Cornwallu s geniální hudbou od CJ Mirra. Velká Británie. Původní znění s anglickými titulky.

Short film, winner of last year's London Surf Film Festival. An intense probe into Cornwall, England with a brilliant soundtrack by CJ Mirra.



Další termíny
Koupit

Další představení