Sál C: Rande na oko

Dating Amber

Komedie • Irsko • 2020

92 min

České titulky

Přístupnost od 15 let

den
Sobota

datum
14. 5. 2022

čas
21:15


Rande na Oko je letní komedie o přátelství, rebelii a přijetí sebe sama a vypráví příběh zakřiknutého Eddieho a nezávislé Amber. Dvojice kamarádů se rozhodne předstírat romantický vztah, aby umlčeli spekulace o své sexualitě – na irském maloměstě v polovině devadesátých let totiž není pro jakoukoliv odlišnost místo. Spiklenecký pakt má trvat do maturity. Poté se Amber plánuje přesunout do liberálního Londýna, kde bude moci svobodně žít a rozvíjet svou vášeň pro hudbu. Eddie si ale svou orientaci odmítá naplno přiznat a hodlá svou budoucnost zasvětit službě v armádě stejně jako jeho otec. Pomůže mu Amber odpoutat se od předsudků okolí?

This summer comedy about friendship, rebellion and self-acceptance tells the story of shy Eddie and independent Amber. The two friends decide to fake a romantic relationship to silence speculation about their sexuality – because in small-town Ireland in the mid-nineties, there's no room for any kind of difference.

The conspiratorial deal is supposed to last until graduation. After that, Amber plans to move to the liberal London, where she can live freely and pursue her passion for music. Eddie, however, refuses to fully admit his orientation and intends to dedicate his future to serving in the army like his father. Can Amber help him break free from the prejudices of his surroundings?



Další termíny
Koupit

Další představení